Gépi Kozmetikai kezelések

Gépi Kozmetikai kezelések

A kozmetikai gépek alkalmazásával bármelyik kozmetikai kezelés hatékonysága javítható, hiszen a gépi kezelések segítik a bőr megújulását és az értékes hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, így még látványosabb eredményt érhetünk el.

Gépi Kozmetikai kezelések

I use 2 types of ultrasonic devices during my treatments: GK4 from KLAPP Cosmetics especially for KLAPP facial treatments and Sonoderm XXL from DrDerm for other facial and body treatments.

Price starts from 3000 HUF

Gépi Kozmetikai kezelések

Gépi Kozmetikai kezelések

Ultrahangos ráncfeltöltés

A KLAPP német cég által forgalmazott GK4 névre hallgató ultrahangos készülékén kívül a Dr. Derm cég professzionális Sonoderm XXL arcra és testre is alkalmazható ultrahangos készülékeit mind használom a kezeléseim során. Bármely kezelésbe beilleszthető, illetve önállóan is alkalmazható kezelések.

Kezelés ára: 3 000 Ft-tól

Mikrodermabrázió - Bőrcsiszolás gyémántfejjel

A ősz és tél egyik legkedveltebb kezelései közé tartozik ez a fajta bőrfiatalító eljárás! Az abrázió során a gyémántfej egyenletesen dolgozik a felszínen, vele egyidejűleg pedig a bőr maradványokat egy szívóhatás begyűjti a kezelőfejbe. Így eltávolítja a bőrfelszín elhalt rétegét, javítja a kezelt szövetek sejtmegújulását. Növeli a bőr áteresztő képességét, a kozmetikai termékek könnyebb felszívódását teszi lehetővé. A felső hámréteg célzott eltávolítása az alatta lévő sejtréteg fokozott megújulását eredményezi. Hatása látványos, azonnali és fájdalommentes!

Alkalmazható

♦ az öregedés következtében kialakult elváltozások kezelésére
♦ finom ráncok és szarkalábak eltüntetésére
♦ elszarusodási zavarok kezelésére
♦ pigmentfoltok, öregedési foltok, májfoltok halványítására
♦ aknés bőr állapotának javítására
♦ bármilyen eredetű és típusú felszínes heg kezelésére
♦ tág pórusok megszüntetésére
♦ napsütés által károsodott bőr regenerálására
♦ stria és cellulit kezelésére

A kezelést kúraszerűen érdemes alkalmazni.

Kezelés ára: 5 000 Ft / alkalom

Hydrodermabrázió - Ultrahangos hámlasztás vízsugárral

Ultrahangos hámlasztás vízsugárral! Ennél a kezelésnél egy speciális mikro rezgéseket előállító kezelőfejjel porlasztjuk a vízcseppeket, ami segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket. A fémspatula által létrehozott rezgés kellemes érzetet biztosít, hatása azonnali és látványos. Regenerálja,újjáéleszti a bőrt és rugalmassá teszi azt! Erősen javul a bőr hatóanyag felszívódó képessége,struktúrája, csökken a ráncok mélysége. Bármely évszakban alkalmazható ultrahangos kezelés, mely bőrfiatalításra, akne kezelésére, pigmentfoltok halványítására is tökéletesen alkalmazható.

Kezelés ára: 4 000 Ft / alkalom

Rádiófrekvenciás kezelés

Az egyik leghatékonyabb anti-ageing hatás, mely fájdalommentesen érhető el. A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblas tok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.

Kezelés menete: letisztítás, enzym peeling, rádiófrekvenciás kezelés majd ultrahangos és/vagy mezoterápiás hatóanyag bevitel. A hatás és végeredmény fokozása érdekében luxusmaszkkal zárjuk a kezelést.

Kezelés időtartalma: 90 perc

Kezelés ára: 15 000 Ft / alkalom

Gépi Kozmetikai kezelések

Wrinkle treatments with mesotherapy

Wrinkles in the face occur by the contraction of facial muscles located close under the skin. With younger people these wrinkles disappear when the muscles are no longer tightened. As you get older these wrinkles remain visible, even if the muscles aren't used anymore. This is a consequence of the natural aging of your skin. Apart from that there are other factors of influence, for instance exposure to sunlight, smoking, weight fluctuations and your health.

The firmness and elasticity of your skin are determined by collagen, elastin and hyaluron acid. After the age of 30 these building blocks of the skin deteriorate and lasting wrinkles appear.

Fortunately we can do a lot about these wrinkles, with small treatments that cause great effect. These wrinkle treatments with electroporation are temporary. The treatment duration varies from 15 minutes until half an hour, depending on the quantity and depth of your wrinkles. The effect of these wrinkle treatments are visible within a couple of days. The treatments are not painful, but tend to feel pleasant.

Electroporation treatments are ideal for people who do not like to be injected, but would still like to achieve good results.

Mesotherapy is also perfect for lifting, hydratating the skin.

Time lenght: 60-90 min

Price of treatment: 15 000 HUF

Gépi Kozmetikai kezelések

Gépi Kozmetikai kezelések

Mezoterápiás kezelések orvosi hatékonyságú szérumokkal

A Dr. Derm Equipment Kft szakemberei több, mint 20 éve fejlesztenek és forgalmaznak kozmetikusoknak és orvosoknak egyaránt megbízható és hatékony elektrokozmetikai gépeket. Kozmetikámban újdonság a Dr Derm Mezoforte Duo készülék, mely a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis ® kezelést kínálja.

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és fi nom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) szúrt csatornákhoz hasonló, ám szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-age, vitaminos, fehérítő kezelés.

Hatóanyagok

A kezelés hatékony és látványos kimeneteléhez elengedhetetlen a gépen kívül a megbízható hatóanyag. Jelenleg ezekhez a kezelésekhez orvosi hatékonyságú kozmetikumokat használok.

A hatóanyagok alapján elérhető

♦ lifting
♦ anti-agening
♦ hidratáló kezelések

Kezelés időtartama: 90 perc

Kezelés ára: 15 000Ft, amely a mezoterápiás gépi kezelésen kívül lézer ultrahangos kezelést is tartalmaz!