Karcsúsító testkezelések

THALION testkezelések, spa rituálék

A franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján található a THALION kozmetikai laboratórium. Az algák szakértőjeként ismert cég több, mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával.

A THALION termékek magas koncentrátumú formulái eredményes otthoni arc- és testápolást garantálnak: táplálják, hidratálják a bőrt, használatuk során csökken a ráncok mélysége, a bőr újra feszessé és bársonyossá válik. Minden termék parabénmentes.

Thalion Bemutatkozó videó


THALION testkezelések, spa rituálék

In Brittany, France, Thalion’s laboratories carefully select and harvest the richest seaweeds from the Iroise Sea, a UNESCO World Biosphere Reserve. The seaweeds are processed within 24 hours following harvesting, preserving the extracted active ingredients’ strength. This unique know-how as a harvester enables Thalion to preserve the original qualities of these precious plants and integrate them in new formulas.

The high concentrations of mineral salts, trace elements, vitamins, and amino acids found in their seaweeds imbue our products with the power to create beauty and well-being.

THALION, Beauty from the heart of seaweeds


THALION Karcsúsító testkezelések

Méregtelenítő testrituálé (test- és talpmasszázzsal, testpakolással)

Ajánlott bármilyen karcsúsító kúrát a Méregtelenítő Testrituáléval kezdeni a látványos és hosszan tartó hatás elérése érdekében. A kezelés 3 szinten fejti ki aktív hatását: 1. Segíti a méregtelenítést, 2. Küzd a víz visszatartása ellen, 3. Fokozza a vérkeringést.

Kezelés menete:

A tengeri kerettel lélekben ráhangoljuk a vendéget a kezelésre, valamint speciális mozdulatokkal a belső szerveket készítjük fel a fokozódó tevékenységre. A tonizáló peelinggel előkészítjük a bőrfelületet, majd a méregtelenítő masszázzsal aktiválódó tengeri aktív hatóanyagokban gazdag méregtelenítő koncentrátum következik, végül egy mélyebb méregtelenítő pakolás segíti a méreganyagok alapos eltávolítását és a drenázs hatást. A pakolás hatóideje alatt a reflexpontokon speciális talpmasszázst alkalmazva stimuláljuk a méregtelenítő szerveket. A hatás fokozására lezárásként lábakon a hűsítő zselét alkalmazva a hideg/meleg hatást kihasználva serkentjük a felszabadított méreganyagok eltávolítását. Eredmény: megtisztult és méregtelenített test. Nem tud betelni vele!

Kezelés ideje: 90 perc

Kezelés ára: 11 500 Ft

Otthonápolási termékek

Thalion Perfect Body Sculptor

Feszesítő gél – zsírbontó hatású koffein liposzómákkal és alga alapú zsíranyagcsere szabályozókkal. Parabénmentes.

Ára: 11 800 Ft / 150 ml


Thalion Resculpting Body Cream

Alakformáló, fogyasztó testápoló – barna algával, koffeinnel, borostyánnal. Parabénmentes.

Ára: 17 800 Ft / 200 ml


Thalion Silhouette 1,2,3

Fogyasztó hatású kapszula – zsírbontást fokozó, teltségérzetet keltő hatással. Fucus algával és koffeinnel.

Ára: 7 600 Ft/60 db


Thalion Algae Extract

Algakoncentrátum – karcsúsító összetevőkkel, nyomelemekkel, ásványi sókkal és vitaminokkal. Parabénmentes.

Ára: 12 000 Ft/20x10 ml


Thalion Shaping Herb Tea

Alakformáló hatású menta ízű gyógynövény és alga tea.

Ára: 3 760 Ft/20 filter

THALION Karcsúsító testkezelések

Express Slimming 30 perces karcsúsító testkezelés célzottan a has-fenék- derék területére

Látható eredmény már az első használat után!

Express Slimming karcsúsító kezelés

All-in- one, többszörös hatékonyságú kezelés azonnali látható hatással 30 perc alatt! A Slimming Scrub Pearls, türkizkék tengeri gyöngyök gyorsan és teljesen felszívódnak. Kettős hatású termék: testradírozás és narancsbőr kisimítása egyben.  Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyen ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak. Kezelés után sem zuhanyzás, sem leöblítés nem szükséges. A kezelés lezárásaként vigyünk fel vékony rétegben feszesítő zselét a hasra és a lábakra. Otthoni használatra a kezelés fokozására ajánljuk a célzott karcsúsító szérummal. Eredmények: Azonnali méregtelenítő és karcsúsító hatás és azonnali könnyedség érzet.

Kezelés ideje: 30 perc

Kezelés ára: 7 000 Ft/alkalom vagy 60 000 Ft/10 alkalmas kúra

Otthonápolási termék

Thalion Stomach – Waist Control

Célzott karcsúsító szérum has és deréktájra – szabadalmazott ALGOSLIM® komplex, koffein és mentol tartalommal. Parabénmentes.

Ára: 9 390 Ft / 100 ml

THALION Karcsúsító testkezelések

Hármas Hatású Testrituálé – mélymeleg takaróval

A kezelés első lépéseként az elhalt hámsejtek eltávolítása, valamint a hatóanyagok jobb felszívódása érdekében használjuk a tengeri só-kristályokat tartalmazó gélt, vagy az illóolajban gazdag krémes radírt, melyek üdévé teszik a bőrt, javítják az epidermisz vízmegtartó képességét. Hatásnövelés céljából nagyhatású algakoncentrátumot viszünk fel a problémás területekre, feladata a hatóanyagok szétterjedésének elindítása, valamint a sejtek anyagcseréjének felgyorsítása.

Következő lépésben a fogyasztó, feszesítő és ásványi anyagokkal feltöltő hármas hatású pakolást visszük fel, amely még tartalmaz egy egyedülálló feszesítő illóolaj-koncentrátumot. Thermofóliába és mélymeleg takaróval takarjuk be a kedves vendéget. A relaxáló szakasz eltelte után egy gyors zuhany következhet, majd a kitágult pórusokat a hatóanyagok bőrbe zárása érdekében összehúzzuk a mentolt és tengeri kivonatokat tartalmazó hűsítő hatású géllel. Befejező lépésként egy feszesítő hatóanyagokban gazdag ápolót viszünk fel a teljes testre.

Kezelés ideje: 120 perc

Kezelés ára: 11 500 Ft