Gyantázás - Cukorpaszta

Gyantázás - Cukorpaszta

Kozmetikámban csak cukorpasztával történik szőrtelenítés, mert:

A cukornak számos előnye közül a legfontosabb, hogy nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, teljesen tiszta, parabénmentes.

A bőrre kerülve átveszi a test hőmérsékletét, nem okoz irritációt, így különösen nagy jelentősége van az intim, érzékeny vagy visszeres (pikkelysömör, ekcéma, hajszálértágulat stb.) területeken.

A kezeléseket nagyon kíméletesen lehet elvégezni, a vendég csak simító érzést érez. Más eljárásokkal ellentétben, itt bemasszírozzák a terméket a bőrbe a szőr növekedési irányával ellentétesen és a szőrnövekedés irányába távolítják el, ezért sokkal kisebb traumát okoz a bőrnek, elkerülve a szőrszál bőrbe való betörését, a szőrtüsző gyulladását.

Hatására lelassul a szőrnövekedés. A korai szakaszban lévő pici szőrszálakat is hatékonyan lehet kezelni. A végeredmény egy csodálatosan ápolt szép bőr. Így teszi kényelmesebbé, esztétikusabbá az eljárást, nem kell megvárni, amíg a szőr a kellő hosszúságot eléri, kellemetlenné téve a hétköznapokat.

Az anyag állagának köszönhetően nem szükséges hozzá külön eszköz, nagyon higiénikus,mert a kozmetikus csak egyszer nyúl az anyaghoz, emellett vízzel könnyen eltávolítható minden felületről.

Kozmetikámban az amerikai Tamaras' Sugar cukorpasztát használom, mely a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő 100% organikus összetevőkből áll. A terméket kizárólag nálam található meg Magyarországon

Gyantázás - Cukorpaszta

AP BODY SUGARING AND FULL CIRCLE OF SKIN CONDITIONING TREATMENTS WILL…

♦ eliminate ingrown hair
♦ prevent new ingrown hair
♦ extract all hair colors and textures
♦ successfully treat all skin types and colors
♦ improve the skin’s tone and texture
♦ treat various skin problems such as keratosis, eczema, psoriasis, etc…

AP BODY SUGARING WILL NOT…

burn the skin

♦ damage the dermal cells
♦ “pit” the delicate facial skin cells
♦ scar the follicle mouth or surrounding area
♦ promote cross contamination
♦ cause unnecessary discomfort
♦ cause ingrown hair

Tamara's Sugar