Feszesítő testkezelések

THALION testkezelések, spa rituálék

A franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján található a THALION kozmetikai laboratórium. Az algák szakértőjeként ismert cég több, mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával.

A THALION termékek magas koncentrátumú formulái eredményes otthoni arc- és testápolást garantálnak: táplálják, hidratálják a bőrt, használatuk során csökken a ráncok mélysége, a bőr újra feszessé és bársonyossá válik. Minden termék parabénmentes.

Thalion Bemutatkozó videó


THALION testkezelések, spa rituálék

In Brittany, France, Thalion’s laboratories carefully select and harvest the richest seaweeds from the Iroise Sea, a UNESCO World Biosphere Reserve. The seaweeds are processed within 24 hours following harvesting, preserving the extracted active ingredients’ strength. This unique know-how as a harvester enables Thalion to preserve the original qualities of these precious plants and integrate them in new formulas.

The high concentrations of mineral salts, trace elements, vitamins, and amino acids found in their seaweeds imbue our products with the power to create beauty and well-being.

THALION, Beauty from the heart of seaweeds


THALION Feszesítő testkezelések

Odyssee feszesítő, anti-aging testrituálé

Az Odyssee testkezelés hatékonyan segít a megereszkedett, repedezett bőr helyreállításában, regenerációjában. Hirtelen súlyváltozás, fogyókúrák esetén vagy szülés után javasolt a kúraszerű kezelés (hetente 1 alkalommal 3 hétig). A bőr fiatalon tartása érdekében érdemes havonta vagy évszakonként egyszer, illetve a nyári fürdőruha szezon előtt, hogy jól érezzük magunkat a strandon is.

Kezelés menete

Első lépésben a testet egy alapos peelingnek vetjük alá, amely során apró tengeri- só szemcséket tartalmazó krémmel eltávolítjuk a felső, elhalt hámréteget, ezáltal fokozódik a kötőszövetek keringése, salakanyagok kiválasztása, tisztul a bőr, és elősegíti, hogy a következő lépésekben bevitt hatóanyagok a megfelelő helyekre eljussanak. A következő lépésben azúrkék masszázsviasszal és anti-age elixírrel végzünk speciális masszázst, mellyel tovább fokozzuk a kötőszövetek keringését és a méregtelenítést. Mindez nagyon kellemes, relaxáló élményt nyújt. Végül anti-aging bőrmegújító szérumot viszünk fel a bőrre.

Kezelés ideje: 90 perc

Kezelés ára: 11 500 Ft

Otthonápolási termékek

Thalion Resculpting Body Cream

Alakformáló, fogyasztó testápoló – barna algával, koffeinnel és borostyánnal. Parabénmentes.

Ára: 17 200 Ft / 200 ml


Thalion Intensive Firming Cream

Feszesítő testápoló terhesség, hirtelen súlyváltozás után – algakivonattal, ödémacsökkentő búzaproteinnel. Parabénmentes.

Ára: 18 400 Ft / 200 ml

THALION Feszesítő testkezelések

Cellulit elleni testkezelések

Új Cellu Contour – Cellulit elleni testkezelés masszázzsal és pakolással

A THALION cellulit kezelése a cellulit mindhárom típusa ellen hatásos testkezelés.

A kezelés menete

Az elhalt hámsejteket eltávolító testradír után a zsírbontást aktivizáló szérum kerül fel a testre. (A cellulit típusának megfelelően választható: Active Desctock alakformáló szérum vagy Force Marine Cellulit elleni hatóanyagbomba). A THALION technika szerinti a speciális alakformáló cellulit elleni masszázst egy gazdag krémmel végezzük el (a cellulit típusának megfelelően választható: Resculpting Body alakformáló, fogyasztó krém vagy Intensive Firming feszesítő testápoló). A masszázs után a problémás területeket egy termikus és okklúzív hatású rugalmas maszkkal (Algoplaste Body Modeling rugalmas effekt maszk testre) borítjuk, melyhez feszesítő illóolaj-koncentrátumotadunk hozzá (Scuplting Essential alakfomáló illóolaj). 15 perc hatóidő után eltávolítjuk a maszkot.

A kényes területekre az új feszesítő, fogyasztó, alakformáló gélt  (Cellulit Control célzott narancsbőr elleni koncentrátum) visszük fel befejezésként.
A kezelés kúraszerű alkalmazása ajánlott!

Kezelés ideje: 60 perc

Kezelés ára: 11 500 Ft (6 alkalmas bérlet: 60 000 Ft, 9 alkalmas bérlet: 82 800 Ft)

Otthonápolási termék

Thalion Cellulite Control

Célzott narancsbőr elleni koncentrátum, tengeri AHA-val, algakivonatokkal, feszesítő szilíciummal. Parabénmentes.

14 000 Ft

THALION Feszesítő testkezelések

Gépi testkezelések

Ultrahangos zsírbontás a Dr.Derm Sonoderm® XXL készülékével. A nagy telítettségű ultrahang felmelegíti a szöveteket, s ezáltal képes fellazítani – elfolyósítani – a zsírt. Az ultrahang tehát hozzájárul a narancsbőr és cellulit kialakulásáért felelős legfontosabb faktor, a zsírfelhalmozódás csökkentéséhez.

Az ultrahang másik hatása a mechanikai hatás, mely a nyirokáramlást élénkíti. Az ultrahang kívülről hatva indítja be a nyirokfolyadék áramlását. A mechanikai hatás a zsírsejtek területén is érvényesül: a rezgés kipréseli a sejtekből a felhalmozódott zsírt.
A kezelésekhez THALION szérumot használok, mely természetes hatóanyagokból áll, főleg fogyasztó algakoncentrátumokból.

A kezelési idő: 30 perc – egy testrész

Kezelés ára: 6 000 Ft


A kezelési idő: 60 perc – két testrész

Kezelés ára: 8 000 Ft


A kezelési idő: 90 perc – teljes test

Kezelés ára: 10 000 Ft