Arckezelések Thalion kozmetikumokkal

Arckezelések Thalion kozmetikumokkal

Arckezelések Thalion kozmetikumokkal

Végtelen gondoskodás

A száraz bőr lipid-egyensúlyának visszaállítása a kezelés célja. Kimondottan az érzékeny, rozáceára hajlamos bőrre ajánljuk. A smink eltávolítása után a szennyeződéseket tisztítótejjel távolítjuk el, majd a tonizáljuk a bőrt. Az elhalt hámsejtek eltávolításához a könnyű gél állagú, mechanikai peelinget használjuk. A speciális Thalion M.E.R masszázst a gazdag masszázsolajjal végezzük.

Következő lépésban az azonnali nyugtató, és regeneráló hatású maszkot keverjük ki a tápláló masszázsolajjal. A könnyű szemápoló szérummal és a revitalizáló, zöld színű, nyugtató nappali krémmel fejezzük be a kezelést. Kezelés közben UH-os gépi kezeléssel fokozzuk a hatóanyagok könnyebb felszívódását.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 10 900 Ft

ACNI-CONTROL kezelés Pattanásokkal és zsíros bőrrel együtt járó tünetek kezelésére

A célzott megoldás: 100% Tiszta- 100% Egészséges bőr. Hármas hatás: problémás bőr kezelése, gyulladáscsökkentő hatás, zsíros bőr normalizálása. A smink eltávolítása után a bőrfelületi szennyeződéseket kifejezetten zsíros bőrre kifejlesztett tisztítógéllel végezzük, majd a bőrtípusnak megfelelő tonikkal tonizálunk. Ezt követi az új Enzimatikus peeling, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a sejtek oxigénellátását és serkenti a sejtek megújulását, hatóidő 10 perc. Majd az intenzív bőrmegújító, AHA és BHA savakat tartalmazó szérum felét vigyük fel az arcra. Alkalmazzunk 10 perc gőzölést, Ozon használata nem ajánlott. Majd kézzel mossuk le az arcot.

Következő lépésben vigyük fel az új Normalizáló oxigénes maszkot, mely normalizálja a faggyútermelést, csökkenti a gyulladásokat, visszaszorítja a kombinált és problémás bőr tüneteit. Hagyjuk hatni 10 percig, majd hűvös törölközővel mossuk le. A bőrtípusnak megfelelő tonikkal tonizálunk, majd az új ACNICHOC faggyútermelést szabályozó krémet vigyük fel az egész arc területére, a szemkörnyék és az ajkak kikerülésével.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 12 000 Ft, amely tartalmazza a kezelés során használt Dr. Derm lézer ultrahangos kezelést is.

Abszolút lift

A smink eltávolítása után a szennyeződéseket tisztítótejjel távolítjuk el, majd tonizáljuk a bőrt. A következő lépésben az elhalt hámsejteket a méregtelenítő hatású zöld agyagot és mentolt tartalmazó radírral távolítjuk el. A tengeri nyomelemeket tartalmazó tengervíz spray-vel remineralizáljuk az arcot. A speciális Thalion M.E.R masszázst a gazdag hab állagú maszkkal végezzük. Ezután a hármas hatású hűsítő, géles állagú maszkkal kényeztetjük a bőrt. A könnyű lifting hatású szemápoló krémmel és egy fényvisszaverő pigmenteket tartalmazó nappali krémmel fejezzük be a kezelést.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 12 000 Ft

Infinity gentleness

This treatment is ideal for dry/dehydrated, rosacea-prone and sensitive skin due to harsh environmental stressors.

In order to get a perfect result we use Ultra Sound during the treatment.

Time of lenght: 60 min

Price of treatment: 10900 HUF

Acnicontrol

A purifying treatment against imperfections. The skin is visibly purer and the complexion recovers its freshness.

Time lenght: 60 min

Price of treatment: 9000 HUF

Absolute lift

An all-new and intensive anti-ageing solution to combat wrinkles and sagging skin. Its filling and smoothing action visibly reduces the signs of ageing. Using customized restructuring massage, the features are given a relaxed look, the wrinkles are plumped.
Results: the face recovers its original youth.

Time of length: 60 min

Price of treatment: 12000 HUF