Arckezelések fitokozmetikumokkal

Arckezelések francia aroma- és fitokozmetikumokkal

Az általam használt francia kozmetikum bőrápolási termékei a legértékesebb ápolást biztosítják a bőrnek, amit csak a növények nyújtani tudnak. A márka középpontjában a levendula, ciprus, rozmaring, kakukkfű és muskátli esszenciális olajok és a világ minden tájáról származó bőséges növényi kivonatok ötvözésével keletkező tiszta és természetes aromakompozíciók állnak. Az otthonápolási és a kozmetikában használt termékekben egyaránt növényi, gyümölcs és tengeri kivonatok biztosítják a kiegyensúlyozó, nyugtató, frissítő és fiatalító hatást. Minden összetevőnek meghatározott szerepe van: a gyümölcssavak hidratálnak és javítják az arcszínt, a vitaminok a szabadgyököket teszik ártalmatlanná, a tengeri moszat értékes ásványi anyagok forrása, a növényi olajok pedig táplálják és puhává teszik a bőrt.

Arckezelések francia aroma- és fitokozmetikumokkal

Tisztító nagy kezelés

Az egyik legkidolgozottabb mély pórustisztító, helyreállító és relaxáló arc-, nyak-, és dekoltázs kezelés francia aroma- és fitokozmetikumokkal. Tiszta, tökéletesen kiegyensúlyozott bőrt és ragyogó arcszínt hagy maga után. Holisztikus és testreszabott kezelés, bármely életkorban ajánlott.

Eredmények: tiszta bőr, üde arcszín és optimális relaxáció. Alapfontosságú arckezelés, melyet havonta egyszer ajánlott megismételni, hogy bőrünk egészséges legyen és a legjobb formáját mutassa. Parabénmentes.

Kezelési idő: 90 perc

Kezelés ára: 10 500 Ft

Le grand classic

One of the most elaborate, complete facials. Leaves you with clean, perfectly balanced skin and a radiant complexion. Customized and recommended at any age, it centers on Yon-Ka’s exclusive deep cleansing regimen: in 5 successive steps carried out with the utmost care in the oxygenating atmosphere of the 5 Quintessence* essential oils, the pure glow of the epidermis is revealed, one step at a time.

Time length: approx. 90min

Price of treatment: 10500 HUF

Arckezelések francia aroma- és fitokozmetikumokkal

Intenzív mélyhidratáló kezelés

Felületi és mély dehidratáció, ill. napozás utáni helyreállító kezelésként ajánlott. Ez a nagy teljesítményű kezelés gyorsan segít helyreállítani a bőr egyensúlyát, rugalmasságát és puhaságát. Mi a titok? A hínár- és gyümölcskivonatok erőteljesen lágyító hatása: 2 frissítő maszk használata, az egyik finom aromás köddel kombinálva; a másik helyreállító-hidratáló duó speciális technikák segítségével biztosítja a tökéletes eredményt.

Rutinkezelésként havonta, intenzív kezelésként hetente 1 alkalommal egy hónapon át ajánlott. Parabénmentes.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 11 000 Ft

Ultrahangos és lézeres gépi kezeléssel kibővítve

Kezelési idő: 90 perc

Kezelés ára: 13 000 Ft

Hydralessence face

Tightness, stinging… is your skin becoming rough and dull or being marked by fine lines? This is a cry for help: your skin is drying out. This high-performance treatment will quickly help to restore its balance, suppleness, and softness. What’s the secret? The powerfully softening action of seaweed and fruit extracts; the use of 2 refreshing masks, one including a massage with a fine aromatic mist; and the application of a repairing, hydration-reactivating duo using Yon-Ka techniques. The Yon-Ka touch during this facial: the application of a soft gel peel with citrus extracts on the hands, to hydrate and exfoliate simultaneously.

Results: your skin is renewed, soothed, and rebalanced; softness and beauty are restored. Choose Hydralessence year-round, as soon as your skin starts showing symptoms of dehydration

Time length: 60 min

Price of treatment: 13 000 HUF

Arckezelések francia aroma- és fitokozmetikumokkal

Korrekciós kezelés

Felületi és mély ráncok kezelésére (35-60 év)

Professzionális öregedés-gátló kezelés. Speciálisan a ráncokat célzó technikákkal, ragyogó arcszínt, folyadékpótlást biztosító táplálással. Hatékonyságát az új exkluzív modellező maszk növeli. Minden bőrtípusra ajánlott.

Kezelési idő: 70 perc

Kezelés ára: 12 500 Ft

Arckezelések francia aroma- és fitokozmetikumokkal

Alpha Vital - Bőrmegújító gyümölcssavas kezelés

Feszesebb, fiatalabb arcbőrről álmodik? Az Alpha-Vitallal az álom valósággá válhat. Az organikus eredetű AHA-BHA természetes gyümölcssavak eltávolítják az elhalt sejteket. A bőr felszíne észrevehetően simább lesz, irritáció nélkül.

Már az első kezelés után a bőr újra hidratált és ragyogó. A 4 progresszív lépést alkalmazva Ön egy valódi anti-aging program részese lehet. A ráncok és finom vonalak elhalványulnak, bőre lágyabb és feszesebb lesz.

Kezelési idő: 75 perc

Kezelés ára: 15 000 Ft

Kúra szerűen: 4+1 alkalom 60 000 Ft (az utolsó alkalom ingyenes)

Minden kezelésünk esetén egyénre szabott otthonápolási termékek állnak rendelkezésre kozmetikámban.

Alpha vital

Dull, tired skin? Highly technical, this anti-aging treatment brings out the skin’s natural glow, restoring smoothness and youth as early as the 1st treatment. A series of 4 sessions helps to visibly diminish the signs of time. Under the rejuvenating, intensely hydrating action of controlled fruit acids, the epidermis is gently regenerated, cellular renewal is intensified, the complexion is cleared, wrinkles and fine lines vanish

Results: skin that is supple, smooth; the complexion glows and wrinkles vanish! Enjoy once to boost radiance, or follow a course of 4 sessions that build on one another for a spectacular anti-aging action.

Time length: 75 min

Price of treatment: 12500 HUF